Каталог товарів
Акції / Знижки
Комплекти товарів
Відстежити відправлення
x
Параметры
Цена
-
грн.
Виробник
Форма випуску
Фасування
Країна-виробник
Смак
Смак
Країна-виробник

Одвічна мрія, мета переважної більшості людей, які відвідують тренажерні зали – це побудова тіла з мінімальним відсотком жиру та розвиненою мускулатурою. Але, як відомо багатьом, для зростання м'язової маси необхідний надлишок калорій (у світі науки цей процес називається «профіцитом»). А надлишок калорій, своєю чергою, неминуче призводить до збільшення відсотка підшкірного жиру. Як бути в цьому випадку? Махнути рукою на зайву вагу, що виникає при активному наборі маси? Або спробувати балансувати на межі дефіциту та профіциту калорій, зберігаючи мінімальний відсоток жиру, сподіваючись на найменший прогрес зростання м'язів? Насправді, вихід із цієї ситуації є. І він досить простий.

Необхідно ретельно спланувати свій раціон, прибравши з нього все зайве (швидкі вуглеводи, шкідливі жири тощо).
Використовувати лише якісні натуральні джерела білка (нежирне м'ясо, курка, риба, яйця, молочні продукти тощо)
Скласти грамотну програму тренувань і ретельно дотримуватися її.
Як додаткове джерело білка використовувати ізолят сироваткового протеїну.
Що таке «ізолять» і навіщо він потрібний?
Багато хто з вас напевно вже здогадався з назви природи цієї спортивної добавки. Ізолят  - це білок, який був підданий додатковому очищенню. В результаті він був ізольований від наступних баластних речовин:

     1. лактоза.
     2. Молочні жири.
     3. холестерин.
     4. Вуглеводи.

Саме тому ізолят за ступенем очищення перевищує стандартний концентрат білка сироваткового. І, само собою зрозуміло, більш висока ступінь очищення передбачає більш високу вартість даного продукту.

Головними перевагами ізолятів є високий відсоток білка однієї порції (близько 98%), і навіть швидкість засвоєння. Саме тому ізолят – один із найкращих способів досягти максимально швидкого відновлення після тренування.

Виробництво
Основою виробництва ізолятів є молочна сироватка, одержувана під час виготовлення молочних продуктів (сирів тощо.). Виробництво поділяється на кілька етапів:

Пастеризація. Цей процес нейтралізує всі небезпечні для здоров'я бактерії та мікроорганізми.
Ультрафільтрація. Це процес видалення із молочної сироватки зайвих домішок – жирів, лактози, холестерину тощо.

 

Ізолят – інструкція із застосування
Цей тип протеїну найкраще підходить кільком категоріям людей:

Спортсменам, які мають неперіносимість лактози. Ця категорія людей не може вживати концентрат сироваткового білка, оскільки лактоза, що входить до його складу, спровокує серйозні проблеми зі здоров'ям.
Спортсменам, які готуються до змагань і прагнуть досягти максимально низького відсотка вмісту підшкірного жиру з максимальним збереженням напрацьованої м'язової маси.
Схема прийому ізоляту не відрізняється від способу вживання концентрату. Два коктейлі на день, прийняті між основними прийомами їжі стануть відмінним джерелом високоякісного легкозасвоюваного білка. Одна порція поєднується з 300 мл води, молока чи соку.

Придбати ізолят за найкращою ціною в Україні ви можете у нашому магазині SFS. Ми пропонуємо вам великий асортимент спортивних добавок (понад 5000 різних найменувань від провідних виробників) і докладні консультації з будь-якого питання, що вас цікавить.

Ми доставляємо замовлення клієнтів по всій Україні Новою Поштою. Мешканцям Одеси доступна кур'єрська доставка додому (всі деталі цієї послуги докладно описані в однойменному розділі).

Щоб отримати додаткові консультації, зв'яжіться з нами за вказаними на сайті контактами.

Показать ещё 12 продукта(ов)
Відгуки про магазин
+ Додати